Vijesti

Sudjelovali smo na petodnevnom programu edukacija u sklopu pilot projekta BOND – Razvoj Mreže poduzetničkih potpornih institucija

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) od 6.-10. svibnja u Sv. Martinu na Muri održala je petodnevnu edukaciju za poduzetničke potporne institucije u sklopu pilot projekta BOND – Razvoj Mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI). Riječ je o edukaciji za  standardizaciju pružanja usluge savjetovanja poduzetnika početnika kojom HAMAG-BICRO kao krovni koordinator rada Mreže BOND želi osigurati da svi članovi Mreže na strukturiran način pružaju uslugu savjetovanja poduzetnika početnika.

Edukacija je okupila 50 predstavnika PPI-a iz cijele Hrvatske koji će nakon edukacije poduzetnicima početnicima pružati usluge savjetovanja koje obuhvaćaju: uvod u poslovno planiranje, istraživanje tržišta, strategiju nastupa na tržištu, marketing, uvod u prodaju i prodajne tehnike, knjigovodstvo i financijsku kontrolu i dr.

S obzirom da smo dio mreže BOND, sudjelovali smo na edukacijama te smo nadogradili svoja znanja i vještine kako bismo svojim klijentima u još većoj mjeri mogli pomoći nositi se s izazovima poduzetništva.

Projekt Mreža BOND je vrijedan 7.012.151,60 kuna i u potpunosti je financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020. Projekt je strateški postavljen od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, a njime operativno upravlja HAMAG-BICRO.