Postanite stanar

Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije nalazi se u Poduzetničkoj zoni ll, na adresi Ulica Poduzetnička zona ll 18, Virovitica.
Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije d.o.o. je, prvenstveno, poduzetnička potporna institucija osnovana s ciljem poboljšanja regionalne konkurentnosti, poduzetničkog okruženja i održivog razvoja Virovitičko-podravske županije poticanjem razvoja tehnoloških „start-up“ poduzeća i otvaranje novih radnih mjesta. Poduzetnički inkubator, s obzirom na specifičnost usluga koje pruža, djelatnosti kojom se bavi, ali i umreženosti sa lokalnim veleučilištem predstavlja svojevrsnu vezu između javnog i privatnog sektora.

Poduzetnički inkubator namijenjen je poduzetnicima početnicima. Poduzetnik početnik je poduzetnik koji je u vrijeme podnošenja Zahtjeva za prijem u Poduzetnički inkubator upisan u odgovarajući registar najviše do 3 godine, te one osobe koje nisu registrirane, ali se namjeravaju registrirati u roku od jednog mjeseca od dana primitka Odluke o korištenju poslovnog prostora Poduzetničkog inkubatora.
Poduzetnički inkubator mogu koristiti poduzetnici koji:

Proizvodne i ICT djelatnosti imaju mogućnost ostati u Inkubatoru do 5 godina, a uslužne do 3 godine.

Poduzetnički inkubator poduzetnicima nudi:

Kako?
Potrebno je dostaviti:

Zahtjev za prijem u inkubator_registrirana tvrtka_

Zahtjev za prijem u inkubator_neregistrirana tvrtk

Izjava 2 -neregistrirana tvrtka_o po?etku obavljan

Izjava 1 – neregistrirana tvrtka_o obvezi registra

Izjava – registrirana tvrtka_o po?etku obavljanja