Vijesti

Najava besplatne motivacijske radionice “Ženska perspektiva”

U srijedu, 11. srpnja 2018. godine Udruga za razvoj poduzetništva „Perspektiva“ iz Lipika održati će motivacijsku radionicu kako bi poduzetnicama predstavila projekt „Ženska perspektiva“ kojime se želi potaknuti poduzetnički potencijal žena te im pomoći da od proizvođača za vlastite potrebe izrastu u komercijalne proizvođače, usvoje tržišna razmišljanja, poduzetničke i socijalne vještine za uspješno poslovanje te postignu uvjete za korištenje mjera iz Programa ruralnog razvoja. Sudjelovanje na radionici je besplatno.

Radionica će se provesti u suradnji s partnerima projekta Virovitičko-podravskom županijom, Uredom župana. Radionica će se održati  u zgradi Virovitičko-podravske županije , Virovitica, Trg Lj. Patačića 1,  u vremenu od 16,00 do 17,30 sati.

Poziv je otvoren za sve zainteresirane poduzetnice iz sedam ciljnih županija u kojima se projekt provodi: Virovitičko-podravske, Bjelovarsko-bilogorske, Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Požeško-slavonske i Sisačko-moslavačke županije. Namijenjen je ženama koje se bave poljoprivrednom proizvodnjom, agroturizmom te izradom suvenira i raznih rukotvorina.